Bez, konzervantů, barviv, aromat, bílého cukru a bez kyseliny citronové – TEN ROZDÍL POZNÁTE!

Sirupy jsou vyráběny ručně z čerstvých bylinek, pro radost a s láskou. Nejlepší sirup je takový, který chutná jako čerstvá bylinka, ten, který v horkých dnech osvěží jako studená limonáda, v sychravých dnech zahřeje jako horký nápoj. Léčivá síla bylinek obsažená v sirupech pomůže při nachlazení nebo jiných zdravotních neduzích. Bylinky pomáhají sbírat paní z okolí výroby a jsou šetrně zpracovány čerstvé v den, kdy jsou sebrané.

Není použit bílý cukr, ale přírodně zpracovaný cukr třtinový z ostrova Mauricius. Není použita kyselina citronová, ale šťáva z čerstvě vylisovaných citronů. Kyselina citronová E330 se nevyrábí z citronů, jak název napovídá, ale plíseň Aspergilus niger je“ krmena“ sacharózou (např.melasou). Vzniklý roztok se vysráží hydroxidem vápenatým, poté pomocí kyseliny sírové a dalších chemických látek se z této hmoty získá kyselina citronová. Víc než polovina světové produkce kyseliny citronové E330 se vyrábí v Číně.

Základní bylinkové sirupy jsou ponechány „čisté“, u ostatních sirupů jsou použity různé druhy koření na dochucení a zvýraznění zajímavých chutí. V lahvích se ze sirupu usazuje sediment ze zpracovaných surovin, není na závadu jen před použitím lahvičku protřepejte.

Ať už nápoje ze sirupů pijete pro osvěžení nebo na zahřátí, případně jako prevenci proti chřipce, podpoře při léčbě kašle, střevních problémech, ledvinových a močových potížích nebo na posílení imunity, přejeme Vám dobrou chuť!